Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Harrods & Disney Christmas Windows 2012

 FASHION FEVER- Βlogoπεριoδικό Μόδας

Harrods & Disney Christmas Windows 2012

 
 
Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι ακόμα μακριά χρονικά αλλά τα μεγάλα
 πολυκαταστήματα ανά τον κόσμο έχουν ξεκινήσει το στόλισμα.
Αυτά τα Χριστούγεννα, το Harrods και η Disney γιορταζουν μαζι μια λαμπερη συνεργασια στολιζοντας αποκλειστικα το πολυκαταστημα των 7.000 τετραγωνικών ποδιών με δημιουργιες κορυφαιων σχεδιαστων μοδας  όπως ο Oscar de la Renta, Versace και Elie Saab φτιαχνοντας πολυδαπανα φορεματα αποκλειστικα για αυτους ,μεταμορφωνοντας τα ονειρα των μικρων ηρωων ...σε ονειρα για μεγαλους !!!Το Harrods είναι ίσως το πιο διάσημο πολυκατάστημα στον κόσμο. Ένας λόγος που το έχει κάνει πασίγνωστο είναι οι υπέροχες βιτρίνες του και κυρίως οι χριστουγεννιάτικες.
Για τα φετινά Χριστούγεννα το πολυκατάστημα υποδεχετε τις πριγκίπισσες της Disney.
Η Χιονάτη φοραει Oscar de la Renta, η Ωραία Κοιμωμένη Elie Saab, η πεντάμορφη Valentino και η Ariel Marchesa. Ακόμα,  και ο οικος μοδας Versace σχεδιάσε για την Σταχτοπούτα ενώ η Jenny Packam για τη Ραπουνζέλ.
Μαλιστα  ανοιξε και μια μπουτικ  στον τέταρτο όροφο στα Harrods  απο τις 15 Οκτώβριου 2012 - Γενάρης 2013. Εκει θα βρειτε μια σειρά προϊόντων της Disney, οπου θα περιλαμβάνει επίσης προιοντα παραγγελίας περιορισμένης έκδοσης ,οπως επισης αντικείμενα, συλλεκτικά.
Για πραγματικά βασιλική μεταχείριση,  θα νιωσει οποιος επισκεφθεί την μπουτικ Disney Princess μιας και θα ζησει μια εικονική πραγματικοτητα φορωντας κοστούμια αγαπημενων ηρωων.




disney

disney

disney

disney













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου